Sopra Steria NOW | Digital arbeidsflate Sopra Steria
1282
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1282,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Digital arbeidsflate

Sopra Steria

Kategori
Animasjoner, Grafisk design, Illustrasjoner, Stories
Om dette prosjektet

OMFANG:

2-3 uker

 

SOPRA STERIA – DIGITAL ARBEIDSFLATE

Sopra Steria bruker Office 365 med verktøy som Teams, Planner og SharePoint samt Workplace by Facebook for intern samhandling og kommunikasjon. For å informere og øke bevisstheten rundt disse verktøyene ønsket lederen for digital samhandling å lage en intern informasjonskampanje om vår digitale arbeidsflate der målgruppen primært er våre egne konsulenter.

Som et av tiltakene i kampanjen lagde Sopra Steria NOW en kort animasjonsfilm basert på håndtegnet illustrasjonsstil.

 

I prosjektteamet utviklet vi sammen idéen om å bruke personas som var gjenkjennelige for målgruppen: Freddy Forretning, Petra Prosjektleder, Dennis Designer og Unni Utvikler. Gjennom filmen viste vi på en enkel og morsom måte historien om hvordan disse personene bruker samhandlingsverktøyene fra start til mål i et tenkt scenario.

 

Underholdningsverdien har hatt høyt fokus i animasjon, lydeffekter og musikkvalg. Filmen ble lansert på Workplace og vil blant annet benyttes ved presentasjon av digital samhandling internt.

 

HVA GJORDE VI:
Idéutvikling, copywriting, storyboards, illustrasjon, animasjon, låtvalg og lydeffekter.

 

Illustrasjon: Madeleine Heibo Tuverud / Sopra Steria, Animasjon: Stein Olav Pettersen / Sopra Steria