Sopra Steria NOW | Organa-logo Politiet
1122
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1122,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Organa-logo

Politiet

Kategori
Digitale formål, Grafisk design, Logoer, Trykksaker
Om dette prosjektet

OMFANG

2 uker

 

POLITIET: ORGANA-LOGO

Organa, oppkalt etter prinsesse Leia Organa i Star Wars, er politiets nye driftsplattform. Løsningen er under utvikling, og er en fullverdig, men domenespesifikk sky, med brukerne i fokus. Prosjektet trengte en logo, en tydelig avsender, som skulle brukes på prosjektområdet – i Confluence, Jira og Bitbucket, men også i annen kommunikasjon, som artikler, skriv og «giveaways».

 

Tre ulike logoretninger ble utarbeidet og presentert, alle med utgangspunkt i stikkordene styrke, sikkerhet og frihet, men med hver sin individuelle tilnærming gjennom assosiasjoner, tekst og bilder. Den utvalgte logoen er nå tatt i bruk, og visuelle retningslinjer for digitale flater, brosjyrer og skriv utarbeidet. Internt i politiet har arbeidet med ny logo skapt en sterk stolthetsfølelse, og et tydelig eierskap til prosjektet.

 

Foto: Getty Images / Sopra Steria, Shutterstock og Disney / Lucasfilm