Sopra Steria NOW | Nora Integrering- og mangfoldsdirektoratet
1656
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1656,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nora
Integrering- og mangfoldsdirektoratet

Kategori
Digitale formål, Grafisk design, Illustrasjoner, Logoer, Merkevarebygging, UX-design
Om dette prosjektet

DATO

November/desember 2018

 

KATEGORI

Visuell identitet, Brand Guides og UX

 

OMFANG

Ca. 100 timer NOW-arbeid

 

nora

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) fikk i oppdrag av regjeringen å lage et nettsted som en del av satsningen for å bekjempe negativ sosial kontroll.

 

Sopra Steria Design ble valgt som partner i oppdraget og utviklet konsept og design for nettsiden Nora – en side som henvender seg til tenåringer først og fremst gjennom de unges egne historier.

 

Prosjektet ble gjennomført med korte sprinter og tverrfaglig team. Dette gjorde det mulig å løpende teste, tilpasse og utvikle både konsept, visuelt design, løsning og innhold basert på brukernes behov. Sopra Steria NOW inngikk som en del av dette teamet, og var med på å utvikle logo og visuelt uttrykk for nettsiden.

 

Illustrasjoner: Esra Røise, byHands

 

Foto: Thomas Quaritsch, Alex Holyoake, Tanja Heffner, Devin Avery, Austin Chan, Helena Lopes, Georgia de Lotz og Thomas William fra unsplash.com

Bilde av kyssende, homofilt par: Shutterstock