Sopra Steria NOW | Profil Bekymringsmelding Bekymringsmelding.no
1303
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1303,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Profil Bekymringsmelding

Bekymringsmelding.no

Kategori
Digitale formål, Grafisk design, Ikoner, Logoer, UX-design
Om dette prosjektet

OMFANG

5 dager

 

BEKYMRINGSMELDING.NO 

Bekymringsmelding.no ønsker å være en trygg plattform hvor man kan få støtte, informasjon og trygghet om at man tar det riktige valget ved å sende inn en bekymringsmelding om et barn. Man skal bli trygg på valget man tar, og det skal også være en god plattform for opplysning og tiltak rundt barn som har det vanskelig. Bekymringsmelding.no vil også gjøre prosessen lettere ved å ta dette over på en digital plattform, og tilgjengeliggjøre dette for flere – slik at alle kan sende inn en melding, enten man er en bekymret nabo, helsesøster eller et familiemedlem.

 

NOW kjørte workshop sammen med kunde hvor det ble utarbeidet rammer og strategi for den visuelle kommunikasjonen, og kom frem til verdiene trygghet, troverdighet og kunnskapsrik. NOW utarbeidet to visuelle retninger – én med vekt på det autoritære, og én med vekt på trygghet. Etter valgt retning for den visuelle identiteten utarbeidet vi et scenario som ville vise veien gjennom appen, for å vise brukervennlighet og funksjon. NOW utarbeidet logo og et sett ikoner som kommuniserer “å sende”, i flere varianter for å kunne målrette seg mot et stort aldersspenn i målgruppen. Det klassiske brevet, et dokument og en snakkeboble. Som en del av profilen utarbeidet vi også fargepalett og grafiske elementer, og valgte ut typesnitt. Til slutt ble dette implementert i prototyper for både web og app. Websiden er ikke lansert.

 

Skissebilder brukt i prototyper: Getty Images / Sopra Steria