Sopra Steria NOW | Ikonserie Avinor
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ikonserie

Avinor

Dato
Kategori
Digitale formål, Ikoner, Illustrasjoner
Om dette prosjektet

OMFANG

45 timer

 

AVINOR

Avinor er et heleid statlig aksjeselskap under Samferdselsdepartementet og har ansvar for Norges 46 statlige flyplasser. I tillegg til flyplassene driver Avinor kontrolltårn, kontrollsentraler og annan teknisk infrastruktur for sikker flynavigasjon.

 

Prosjektet besto i å designe rundt 70 ikoner til Avinors intranett i en stil og tone som passet inn i Avinors profil. Ikonene måtte være rene, enkle og beskrivende for områdene de representerte. Kunden er ansatte i Avinor, som velger ut de mest brukte områdene/ikonene som hurtiglinker til daglig bruk på hjemmesiden sin.

 

NOW designet serien basert på Avinors profil og symbol som består av to punkter med en linje mellom. Det ble brukt sekundærfargen grønn som støttefarge for å berike uttrykket på ikonene. De passer godt inn i intranettet, og løftet brukervennligheten. Kunden er godt fornøyd!

 

Foto: Getty Images / Sopra Steria