Sopra Steria NOW | Brosjyre NOKIOS
933
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-933,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brosjyre

NOKIOS

Dato
Kategori
Grafisk design, Trykksaker
Om dette prosjektet

OMFANG

30 timer

 

NOKIOS

Norsk konferanse for IKT i offentlig sektor (NOKIOS) er en møteplass for alle aktører som kan bidra til bedre og mer effektive offentlige tjenester i Norge ved god bruk av IKT. NOKIOS 2017: «Det digitale kappløpet» ble arrangert i Trondheim, 31. oktober – 2. november 2017.

 

NOW designet en rapport som var en analyse av norske ­virksomheters bruk av ny teknologi. Undersøkelsen tok for seg spørsmål angående ­teknologiene robotisering, kunstig intelligens, ­blockchain og virtuell & utvidet (augmented) ­virkelighet og hvordan respondentene vurderer disse. Det var viktig å tydeliggjøre og forenkle informasjonen, slik at den skulle være lett leselig for folk “på farten” på konferansen.

 

NOW designet i tillegg Powerpoint-presentasjonen som våre kollegaer holdt på konferansen hvor rapporten var temaet.

 

Med “Det digitale kappløpet” som tema bidro Sopra Steria med flere workshops og presentasjoner om vår digitale fremtid. Vi stilte med foredragsholdere og stand alle dager med aktuelt innhold som omhandler blant annet digital modenhet, Lean IT og prosjektledelse.

 

Foto: NOKIOS, Getty Images / Sopra Steria og Sopra Steria